Praktična primjena bioenergije

Toplica Tepic

U saradnji sa NVO “Povjerenje” i NVO”Centar za bioenergetsku medicinu i edukaciju” prvog i drugog februara bioterapeut Toplica Topić realizuje radionicu Praktična primena bioterapije (bioenergije).
telefon 068 415 596
030/312-926 i 069 622 673

Bioterapija-Biotherapy Herceg Novi
NVO “CENTAR ZA ENERGETSKU MEDICINU I EDUKACIJU TOPLICA TOPIĆ”

Podržavajući aktivnosti NVO Povjerenje obaveštavamo sve zainteresovane da će od utorka 21 .januara početi serija radionica iz programa Pitaj doktora. Tokom januara i februara održaće se radionice vezane za pravilnu ishranu i zdrave stilove života.
Prenosimo informaciju koju su dalo NVO Povjerenje:

Započinjući rad na realizaciji projekta Zdravije treće doba-program uvođenja u kondiciju starih i lica sa invaliditetom, koji je delimično podržan od strane Komisije za raspodelu sredstava od igara na sreću, NVO Povjerenje od 21. januara počinje seriju radionica iz programa Pitaj doktora. Tokom januara i februara održaće se radionice vezane za pravilnu ishranu i zdrave stilove života.
Tema prva radionice je Pravilna ishrana kod srčanih bolesnika: kod povišenog pritiska, angine pektoris, oboljenja srčanog mišića i dr. srčanih oboljenja.
Na naše veliko zadovoljstvo razgovor sa pacijetima će voditi Dr Snežana Barjaktarović Labović specijalista higijene, subspecijalista dijetoterapije.
Radionica će se realizovati u prostorijama PZU “Dr Masoničić” u Ul. Jovana Tomaševića 26 u utotak 21.01.2014 sa početkom u 17h.

Akcija!
ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA AKCIJA JE PRODUŽENA DO KRAJA GODINE!

Tokom oktobra mjeseca prevencije karcinoma dojke u nasoj ordinaciji se obavljaju preventivni ultrazvucni pregledi dojke po promotivnim cijenama.
Na nase veliko zadovoljstvo odziv zena je veliki.
Podsecamo da je pregled dojke za muskarce besplatan.
Postovane dame objasnite svojim muskarcima -muzevi, partneri, prijatelji i svi drugi, da je i njihova dojka organ koji se mora kontrolisati.

24-25 avgusta , kao i 31-1.09. bioenergeticar Toplica Tepic gostuje nasoj ordinaciji.

Zainteresovani se mogu javiti na kontakt telefon 030/312-926

https://www.facebook.com/pages/Bioterapija-Biotherapy-Herceg-Novi/227273184083733